<p>de architecten</p>

de architecten

4

Creatieve geesten

8760

Koppen koffie

1

Dartsblok

451

Projecten gerealiseerd

Een team van harde werkers en goede vrienden.

Bij Buro IIII leveren we bouwprojecten op die je verwachtingen overtreffen, door slimme ontwerpen, een grondige technische voorbereiding en een strenge follow-up. Achter elk project zit de kracht van ons team: een combinatie van ervaring, talent, vertrouwen en een goeie portie humor.

Koen Van Eynde aka The Oldtimer

Koen is amateurkok en professionele bourgondiër. Ook: saxofonist en jazzfanaat. Maar zijn grote liefde – na vrouw en dochter Sam – gaat naar oldtimers, een passie die hij met zijn vader deelt. Op kantoor is hij de zengoeroe. In tijden van deadlines en drukte brengt hij rust met de magische woorden: “Alleen kalmte kan u redden”.

Koen Van Eynde aka The Oldtimer

Architect

Toon Verboven aka De Raggende Renner

Toon maakt de stille Kempen iets minder stil als percussionist bij brassband Ste.-Rosalia in Meer. Hij heeft de heupzwaai van Elvis Presley en imiteert als een pro de eendenloop van Chuck Berry. Verzamelt extra kilo’s als liefhebber van het lekkere leven, en rijdt die kilo’s er gezwind weer af op de fiets. Zijn populairste uitspraak? Klein denken is voor kabouters.

Toon Verboven aka De Raggende Renner

Architect

Billy Joosten aka The Beast

Technisch tekenaar at day, kampioen in het ganzenrijden at night. Als hij niet aan het werk is, vind je hem al cruisend op de Vespa of bij zijn vrienden in 't stad. Omdat hij nog tijd over had, studeert hij met 2 vingers in de neus Bouwkunde bij.

Billy Joosten aka The Beast

Technisch tekenaar

Erwin van der Linden aka De Vissende Duvel

Ex-ambtenaar en ex-Chiroleider, maar uiteindelijk toch goed terechtgekomen. Erwin is de avonturier van Buro IIII: een fervente reiziger, onze eerste man bij teamactiviteiten en trotse eigenaar van een vissersboot(je). Overgewaardeerde vaardigheid: Duvels drinken. Ondergewaardeerde vaardigheid: ontwerpen schetsen met de hand.

Erwin van der Linden aka De Vissende Duvel

Architect

Word stagiair-architect bij BURO IIII

(Bijna) afgestudeerd als master in de architectuur? We zoeken een vijfde Beatle voor onze Buro IIII-band. Je werkt als architect op volle kracht mee aan ontwerpen, bouwaanvragen, vergunningen en de follow-up van de werven. Met 2 voeten in de modder bouw je de nodige ervaring op voor je verdere carrière.

IIII Solliciteer voor een stage van 6 tot 24 maanden