Kies voor relaxed bouwen

Je architect doet veel meer dan je nieuwe woning ontwerpen. We leiden het hele bouwproces voor jou in goede banen, van je eerste idee tot de laatste afwerking. En we waken over tijd en budget.
Waar Buro IIII het verschil maakt? In grondigheid en communicatie. Je krijgt bij ons heel gedetailleerde kostenramingen en technische dossiers. En we houden je van elke stap op de hoogte.

IIII Bespreek jouw project met ons
Vrijblijvende kennismaking

Stap I

Vrijblijvende kennismaking

In het eerste gesprek leren we elkaar kennen. Jij vertelt over jezelf, de woning van je dromen en je budget. En wij leggen alle stappen van het bouwproces aan je uit. Daarna krijg je een offerte: een vaste prijs voor alles wat wij als architect voor je zullen doen. Schakel je ons ook in voor alle verplichte documenten zoals de stabiliteitsstudie, de EPB-verslaggeving, de veiligheidscoördinatie en ventilatieverslaggeving? Dan krijg je ook daarvoor een offerte.

Stap I I

Van idee tot kostenraming

In een tweede gesprek lijsten we in detail al je wensen op. Die gieten we in een ontwerp dat voldoet aan alle wet- en regelgeving. Met je feedback sleutelen we aan het ontwerp tot het helemaal goed zit. Daarna maken wij een gedetailleerde kostenraming op voor de hele bouw.


Van idee tot kostenraming
Dossier voor de omgevingsvergunning

Stap I I I

Dossier voor de omgevingsvergunning

Voor je kunt starten met bouwen, heb je een vergunning nodig. Daarvoor maken we een uitgebreid dossier op, en dienen we dat in bij de gemeente. Als de goedkeuring binnen is, komt het leggen van de eerste steen dichterbij.


Stap I I I I

Opdracht aan de aannemers

Voor de aannemers maken we een uitgebreid en gedetailleerd uitvoeringsdossier op zodat ze precies weten wat hen te doen staat. Samen gaan we dan op zoek naar de geschikte partners voor jouw project. Ofwel stel je die zelf aan, of je doet een beroep op de partijen met wie wij regelmatig werken.


Opdracht aan de aannemers
Uitvoering en opvolging van de werken

Stap I I I I I

Uitvoering en opvolging van de werken

Tijdens de werken zie je ons regelmatig op de werf. We controleren of de uitvoering klopt met de plannen en houden de timing goed in de gaten. Pas als de laatste aannemer de deur uit is en jij staat te springen om te verhuizen, zit ons werk erop.

Klaar om te starten met jouw project?

Met Buro IIII ga je voor een topresultaat in jouw stijl en met 100% gemoedsrust. Laat ons jou doen stralen van contentement.

IIII Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek